Mobil: +36-20-564-4415

Kréta

Spinalonga szigetlátogatás Agios Nikolaosból:

Reggel 10 órakor kezdjük meg egész napos kirándulásunkat Agios kikötőjéből, majd végig hajózunk a parton, át a Mirabello öblön, Spinalonga szigetére. Városnézés után hajóval elindulunk a Kolokytha öbölbe, ahol lehetőségük lesz fürdőzésre vagy búvárkodásra. Vacsoránkat a hajó fedélzetén fogyasztjuk el.  Délutáni órákban visszahajózunk Agios Nikolaiosban, ahol szabadidő keretein belül felfedezhetjük a várost.

Részvételi díj: kb. 17.000 Ft/felnőtt, kb. 8500 Ft/gyermek (2-12 év között) 

 

 Krétai est

 Ezen az estén tipikus krétai vacsora közben egy folklór show-ban lesz részünk, mely leginkább egy fergeteges zenés-táncos örömünnepre emlékeztet. Természetesen megkóstolhatják a helyi konyha jellegzetes ízeit és korlátlanul fogyaszthatnak a híres krétai borból is.

Részvételi díj: kb. 16.000 Ft/felnőtt, kb. 8000 Ft/gyermek (2-12 év között) 

 

 Szamária-szurdok

Egész napos program során ellátogatunk Európa egyik leghosszabb szurdokába. A kora reggeli indulás lehetővé teszi, hogy gyönyörködjünk a sziget hajnali színeiben. Kirándulás során ellátogatunk Chania városán keresztül az Omolos-fennsíkig, innen húzodik a Szamária-szurdok. Ezután egy tengerparti halászfalucskába, Agia Roumeli-be vesszük az irányt, ahol az egész napos fáradalmat lesz alkalmuk kipihenni. Majd egy 1 órás hajókirándulásra indulunk Chora Sfakion-ba, ahonnan busszal indulunk vissza a szállodába.

Részvételi díj: kb. 80euro/fő

 

Santorini

Egy napos programunkat Heraklion kikötőjéből kezdjük, ahol kompra szállunk és kb 2 óra 45 perces út után elérjük Santorinit. Hajó kikötése után busszra szállva ellátogatunk Oia városába, melynek hófehér, kék kupolás házai között sétálgathatunk. Következő állomásunk Fira lesz, a sziget fővárosa lesz, ahol rövid szabadidőt töltünk. Kompunk 18:00 órakor hagyja el Santorinit.

Részvételi díj: kb. 50.000 Ft/felnőtt, kb. 2500 Ft/gyermek (2-12 év között)