Mobil: +36-20-564-4415

Zakynthos

Csempész-öböl:

 Varázslatos hajókirándulás a sziget északi részén. A program során a hajó Krioneri, Tsilvi, Alykanas és Alikes partjai mentén halad egészen a sziget legészakibb pontjáig, Skinari-ig. Innen továbbhajózva elhaladunk a kék barlangok mellett, amely a tenger türkizkék színéről kapta a nevét. A Csempész öbölbe érkezve lehetőségünk adódik fürdőzésre a tengerparton.

Részvételi díj: Kb. 28Euro/fő 

 

Jeep szafari:

 Egész napos program során megismerhetjük Zakintosz rejtett zugait. A túra során több helyen is megállunk, ahol megismerkedhetünk a sziget történelmével és kultúrájával. Kirándulás során eljutunk a sziget legmagasabb pontjára, ahonnan lélegzetelállító látvány tárul elénk. Az ebédet Kampi városában fogyasztjuk el, majd ezután Anafonitra felé vesszük az irányt, ahol tradicionális görög portékákat vásárolhatunk. A nap végén elmegyünk Makris Gialos-ba, ahol fürdőzési lehetőséget biztosítunk.

 

Keri Kaiki:

Agios Sostis kikötőjéből indul a program, ahonnan kb. 3 órás hajótúrát teszünk. Rövid időre megállunk a Keri barlangnál, majd Marathonissi szigethez hajózunk, amely a Laganas öbölben található. A szigetnél rövid időre kiköt a hajó, így lehetőség nyílik megmártózni a tengerben. Ha szerencsések vagyunk, akkor a sziget híres Caretta-Caretta teknőseit is megcsodálhatjuk.

 Részvételi díj: Kb. 23Euro/fő 

Zakynthosz városnézés:

Városnézés során ellátogatunk Agia Marina településre, megtekinthetjük a Természeti Múzeumot, ahol Zakynthosz természeti képződményét csodálhatjuk meg. Utunk következő állomása Kalithea a Therianos Farm, amely egy tradicionális görög mezőgazdálkodással foglalkozó család farmja, ahol lehetőségünk nyílik megkóstolni a terméseket vagy megvásárolni. Majd Zante város után megérkezünk a központba, ahol estig szabadprogram keretében lehetőségünk lesz meglátogatni a Szent Dennis templomot vagy megkóstolni a helyi ételeket.